The Small Faces



Det var ju en stor loppis på Noliaför ett tag sen och då köpte jag 5 samlingsskivor med 60tals musik. Nu tänkte jag sakta men säkert dela med mig av innehållet och här kommer första smakprovet. The Small Faces med Lazy Sunday.

Nu börjar allvaret

Jag har just insett att jag faktiskt ska påbörja dietistprogrammet till hösten! Det har ju inte kännts så innan eftersom kursen är fristående och själva programmet börjar till våren men det är ju faktiskt så att jag äntligen få göra det jag vill nu!
Jippie yay! Men på samma gång blev allt så mycket mer seriöst. Det här är ju mitt framtida yrke och det vill man ju bli så bra på som möjligt. Spännande är ju hur man ska hitta på campus. Haha jag lovar att jag kommer gå vilse första dagen. ^^

Iaf så firade vi som sagt Jeppes avskedsfest igår och trots att jag kom lite sent så blev det jättetrevligt om än ett litet sällskap. Det sorgliga är ju då att han far nu till veckan, något som jag inte tänkt på tidigare och det är förstås lite sentimentalt. Men det är ju hur häftigt som helst det han ska få göra så jag önskar honom bara det bästa :) Nu orkar jag ock inte dricka nå mer på ett tag då det har blivit sprit tre helger i rad nu. Huvva jag är för gammal för sånt här! P

Nu ska jag gå och gosa med Ceasar som är hemma för kvällen då jag är ledig idag. Imorgon får han fara tillbaka till "hunddagiset" då jag far neröver och hälsar på sötis Erica och sötis valpen :D:D Ska bli hur roligt som helst!


Ny frisyr...

...men inget nytt. Så här har jag ju typ sett ut förut.




Just det

Jag hade ju glömt att visa hur det såg ut när vi var på Star Wars utställningen i Övik. Haha det var ej värt 150 kr men det var roligt att se allt som faktiskt varit med i de verkliga filmerna. Finns mycket mer bildmaterial men som sagt, så intressant var dte faktiskt inte...











Ole dole olyckan

Ja ibland är man klantig. Fast jag är klantig mest hela tiden. I måndags så fick jag den storartade idén att träna vid halv tio tiden på kvällen. Jag och Niklas drog oss till Iksu och jag började springa på löpbandet. Efter en stund joinar Niklas mig och jag undrar om jag kan få vattenflaskan. Jag sträcker mig efter den men i sista sekund drar Niklas retsamt undan den. Jag snubblar till och halkar på rullbandet och faller med ett brak av maskinen. Alla i lokalen stannar upp och stirrar på mig medans jag snabbt ställer mig upp och är fly förbannad på min å så rolige pojkvän. Efter ett tag börjar det dock kännas rejält i knät och höften och jag kan knappt hålla mig för tårar. Det blev ett dråpligt avslut på vår lilla träningsstund och när vi kom hem var det bara att gå och lägga sig. Nu har jag varit hemma i två dagar och det börjar äntligen kännas bättre att stödja på benet. Jag är fortfarande öm överallt men nu är jag så himla sugen att gå och springa igen så jag kan knappt hålla mig! 

Idag har jag faktiskt klippt mig! Klippte bara upp det lite grann och fixa luggen. Funderar att lägga i en mörkare färg i underhåret så att frisyren blir lite mer speciell men vi får se hur det blir. Nu är jag iaf lite festfin till på fredag d det blir avskedsmiddag på droskan för dr Jesper :P Det har blivit mycket fest nu helt plötsligt då vi "frassar" var ute i lördags på tc. Det var askul att äntligen komma ut lite men jag tycker det är lite jobbigt att dricka då man vet hur dåligt det är med alkohol för kroppen. Jag råkar ju alltid få i mig lite väl mycket när jag väl har blivit full :P

Har äntligen bestämt mig för en tatuering! Jag har ritat den själv och jag ska försöka lägga ut en bild här sen så att jag får lite kommentarer. Nu gäller det bara att försöka få en tid hos en studio också... Inte det lättaste här i umeå. Ha de!




Update

Ibland räcker inte tiden till men oftast är det pga att man faktiskt har viktigare saker för sig som man prioriterar lite högre. Bloggen har stått orörd jävligt länge nu och datorn lika så. Jobbet och träningen tar upp min tid och det ser inte ut att bli bättre veckorna framöver. Men därefter, då du, då börjar fröken Wrede att plugga och efter allt strul som jag inte orkar nämna här så blir det så att jag hoppar på en kurs som ingår i dietistprogrammet. Till hösten läser jag kostvetenskap A. Till våren när jag börjar programmet får jag alltså tillgodoräkna mig den kursen och läsa andra kurser istället. Skönt att ha det ordnat!
Så det jag vill ha sagt är att till hösten, då du, då kommer jag ha jävligt mycket tid för bloggande ;)

I går kom btw Niklas och jag hem ifrån Övik där vi spendarat två dagar för att se på Star Wars utställningen, käka god mat, shoppa Cubuskläder och se film. Hans syrra var även så snäll så vi fick låna hennes lägenhet under alla dagarna. Väldigt nice med en liten minisemester. :)

Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa lite körkortsbok! Blev så inspirerad då jag fick provköra i förrgår :D:D
Nattinatti!

Leidigt! :D

Idag hava jag varit ledig och firade det med att sova enda fram till klockan 10 :P Riktig sjusovare jag he. Sedan var det bara att springa till ICA och köpa fika (haha va det rimmar!). Jag har nämligen haft storbesök av min mormor och lillebror som ville kolla lägenheten (och sova lite i den sköna soffan). Så så har timmarna gått och nu håller jag på att grejsa lite innan jag ska över till la familia där vi ska ha sturströmmingsfest med mormor och mormorsbror samt jag, niklas, mamma och Zeth. Det är ju så att man måste umgås med tjocka släkten då och då men jag kan inte låta bli att se fram emot helgen då det blir "girls night out" haha. Typ. Ni får väl höra sen vad som hände :P

Tyche ni om kreationerna nedanför då? Jag älskar klänningen! Kjolen är lite för stor men de är skönt de också. Vill bara shoppa mer secondhand nu eftersom jag har insett hur vänligt det är mot plånboken! Synd bara att det är jävligt mycket jobb med att snoka fram de där godbitarna. Finns ju så mycket skräp också.

Hoppas ni har det bra! Kjaaam ^^


Secondhandfynd





Kollar läget

Lördagsmorgon och jag tänkte skriva några rader innan jag tar en liten löprunda innan jobbet. Surar egentligen mest för att IKSU har så dåliga öppettider och hindrade mig ifrån att simma den här morgonen. Men det blir väl nån annan gång istället då! Gårdagen var det absolut bästa på länge. Jag fick besök av gulliga Sofia och vi gjorde dagen till en riktig mysdag med mycket fika och secondhand. Vi tog bilen till Myrorna och Kupan och avslutade dagen på Fröken Fjällströms café och Västerbottensmuseet. Ceasar hängde med hela dagen och jag införskaffade en blommig sommarklänning, en senapsgul kjol med hög midja och ett vitt skärp samt Den stora boken om bakat. (Bildbevis kommer sedan).

Nu ska jag dra på mig löpardojjorna :P Ha de!

RSS 2.0