Nyttsytt




Tyg: Kupan
Band: Sofia
Stråväska: H&M

Frisk luft

Ja jag vet vad jag behöver! Lite frisk luft, att få andas i lugn och ro utan att behöva tänka på allt som man missar. Jag behöver 5 veckors betald semester på lyxhotell i Thailand, som Niklas och jag brukar beskriva fenomenet med haha. Just nu lyssnar jag på lite sober Colbie Caillat, suckar djupt och funderar på vad man gentligen kan göra för att påverka sin livsituation? Är vi verkligen så fria som man vill påstå? Mitt liv känns då som en ganska trång papperskartong där jag inte ens kan vända mig om för att se alternativen.

Det krävs en rätt så brutal förändring känner jag och det får ligga som en cliffhanger i luften tills nästa inlägg :P


Gillar läget

Har lugnat ner mig en aning. Allt känns inte helt hopplöst. Överlevde nämligen jobbet idag, utan att kräkas, svimma eller ha allt för ont. Saker som de senaste dagarna har handlat allt för mycket om. Man måste som ha kul också! Skulle gärna ha gått ut ikväll men kände det var bäst att chilla och bara ta hand om sig själv. Fixa naglar, ögonbryn och hår. Gosa med hundar. Se film. Ja myspys. Imorgon ska jag också jobba, så det är bara att ladda upp. Älskar min pojkvän, han är det största stödet i mitt liv. Utan honom skulle jag inte klara det här. <3

Hoppas ni har det bra :)



Vi funderar på Paris i sommar, nån som vill hänka? ;)

När livet tar en annan vändning...

...än den man från början tänkt sig.

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag har iofs alltid varit av en ganska klen hälsa och tänkt att det måste vara något man får leva med. Så är jag bara helt enkelt. Jag har många gånger önskat att någon kunde säga vad det är för fel på mig. Ville ha något att säga när folk frågar, ville ha en namn  till den totala orkeslöshet och olidliga värk jag under perioder står ut med. Ville inte att någon skulle tro att man var lat lr att jag inte ville umgås med dem. Att jag typ hittade på ursäkter när jag för tredje gången ställde in det där mötet lr inte kunde komma på den där festen. Förstår att det kan vara svårt att förstå är den Anna man oftast möter verkar så pigg och glad. Och jag har inte 2 personligheter! Jag är alltid samma Anna men kroppen följer liksom inte alltid med. Borde ha förstått vad som pågick. Nu när jag vet vill jag inte acceptera, vill liksom hoppa av tåget tillbaka till förnekelsen.

Idag råkar vara en dålig dag, igår var dock ännu sämre, imorn kanske bättre. Det är så man får leva med den här skiten. Nu när sommaren kommer med värme hoppas jag på att det onda försvinner. Annars vet jag inte vad jag ska göra...
Skriver det här så att jag slipper prata om det. Känns som uttjatat redan, lr så är det jag som inte gillar tanken på att acceptera nått som jag själv inte kan rå över.

Dett är något helt annat än sidan jag brukar visa här på bloggen. Sorry om jag deppar ner någon...

Fler lördagsbilder









Ute är det hagelstorm...

...och inne så ligger hundarna och myser i sängen medan jag catchar upp med lite bloggande.

I fredags var jag hos sjukgymnasten som sa att hon inte kunde göra nått för min rygg. Självklart sa hon det efter hon hade misshandlat mig så tårarna kom :P Jag ska ringa läkare på måndag. Troligtvis är det en förkylning som satt sig på musklerna i ryggen och jag hoppas det går över snart. Iaf så blev det ingen resa ner till Ånge för att gå på utställning med Houdini och Erica. Mest av ekonomiska skäl men också att jag inte kunde tänka mig att sitta ner i 5 timmar för att komma fram. Det skulle inte min rygg ha klarat...

Istället kom Nadia ner från Piteå för att hålla mig sällskap. Och vi har haft jättekul!
Först en lite finare middag med totellinisallad med mozzarella och avokado med en flaska vitt vin till. Till dessert bakade vi en mintkladdkaka tillsammans och den serverades med grapefrukt och ingefärasorbet. Gottigott :) Med oss var även Sofia, Niklas och hans släkting Alex från Gävle. Efter middagen var det dock bara för mig att slå mig ner framför datorn och skriva klart ett 5sidigt arbete om ett socialpsykoloiskt fenomen. Snacka om att multitaska!

Dagen efter så for vi ner tll Övik för att hälsa på Niklas familj, se en hundutställning där som vi förövrigt missade :( och sitta och vänta mest på Niklas och Alex som bestämt sig för att återuppleva gamla barndomsminnen (mer vill ni inte vet om det :P). På kvällen for vi tjejer ut på Pipes och O'learys. Dansade så att svetten rann och fötterna värkte. Jag tackar dock alkoholen för att kvällen var fri från ryggsmärtor haha.

Idag har vi chillat med lite Chunkey Monkey glass och Nadia for hem för ett tag sen. Det var roligt med lite sällskap faktiskt! Jag har bestämt mig för att verkligen bara ta det lugnt ikväll och möjligtvis se Fredrik och Filips nya serie kl 2100. Ni får ta och ha en myskväll ni också!



Umeåvimmel lyckades fånga oss på Olle igår. Bättre bilder har ju funnits :P

Nytt inlägg

Äntligen! Har gått en hel vecka sen sist och man kan ju säga att det har varit fullt upp. Påsken firade vi hos min mormor som sagt och de har varit superväder, mycket god mat och mycket gott godis. Vi har gått långa promenader i skogen varje dag och hundarna har verkligen fått ha en härlig semester! Turbo har fått extra miljöträning tack vare tjocka släkten och alla påskkärringar :P. Vi besökte min morbrors bondgård och Turbo fick träffa både kossor och häst och han fick sitta och titta på när dom höll nån slags hundkurs på brukshundsklubben. De har varit superkul men vi var rätt så glada för att få komma hem sen också haha. Borta bra men hemma bäst.

Förövrigt så har mina ryggproblem blivit värre och värre. Vet inte vad man kan göra åt det men snart står jag inte ut med att gå runt och ha ont HELA tiden. Nån som har någon bra idé?

Nu ska jag fortsätta med socialpsykologin och hoppas komma igång med bloggandet igen. Mer bilder ska bli!


Sockeroffer

När Niklas och jag kom hem igår från Övik låg vi som två narkomaner höga på socker och mådde pyton. För de blev ju tårta och fika och sedan fika igen och till sist ett mål vanlig mat. Jag typ darrade och kräktes flera gåger haha. Man kan ju som skratta åt det så här i efterhand men jag tror inte den dagen gjorde såna underverk med min insulinkänslighet. Jaja, äre fest så äre... Synd bara att påsk är i helgen och den är ju inte direkt känd för att vara sockerfri :P Vi far ner till Matfors och min mormor på skärtorsdagen och stannar tills på söndag. Ska bli värsta släktträffen. Hoppas bilen håller! Peppar, peppar...

Iaf så har vi startat vårstädningen och jag har planterat om alla växter och ska nu se om de finns nå fina vårgardiner. Så himla kul att äntligen fåre gjort!  Jag är lat med kameran, kommer snart igång.

Tillsist så har vi (Turbo, Ceasar och jag) varit ute och tränat i slasket. Turbo visade sig vara en stjärna på slalom och agilitydrömmarna bara ökar och späs på. Han har för övrigt varit så slut idag och typ nickat till sittandes pga gårdagens bravader. Kanske låter konstigt men folk med barn kanske förstår det här med hur skönt det är att se sina hundar sova och vara alldeles slutkörda haha :P

Idag fyller min lillebrorsa 19 år! Inte så liten längre alltså. Grattis Zeth!


Övik idag

God morgon! Ja visst är det? Jag har varit jävligt stressad den senaste tiden men idag känns det bättre. Ser fram emot en tripp till Övik där Niklas mamma fyller år och Turbo ska få följa med. Han ska ev få träffas Niklas syrras hund Bison och få lite mer miljöträning. Annars då?

Ska börja löpträna på riktigt igen! Har ju fått Niklas att ställa upp i Blodomloppet med mig så nu måste jag ju vinna över honom haha. Det är ju bara på 1 mil så de ska nog gå bra men jag hoppas jag ska få med mig Turbo på träningarna :) Så får han röra på fläsket  lite grann. Är sugen på att prova agility med han, han är tvungen att hoppa över varje gråsugga och farthinder vi stöter på när vi är ute samt de flesta större snöhögar och stenar, stackars hund :P

Håller fortfarand på med bilderna av Ikeamöblerna ska bara städa till lite så lägger jag upp det här.

Ha en braaa dag

Aprill, aprill din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

Hujeda mig va min rygg gör ont, håller nästan på att gå av! Har inte varit riktigt hundra på flera dagar nu, kännt mig trött och hängig liksom.

Så där, nu har jag gnällt färdigt.

Idag ska jag för ovanlighetens skull plugga till tentan på lördag! Wiii!
Jag ska ut i vårsolen med vovvsingarna.
Jag ska sätta igång på allvar med lydnadsträningen med Turbo, är lite nervös eftersom jag aldrig gjort det så här på allvar... (vill ju att allt ska läras in korrekt från första början)
Jag ska dammtorka och byta gardiner.
Jag ska ut på Pipes och träffa trevliga människor på en sån här trevlig lillördag :)

Japp säkert nått mer också. Typ ligga i soffan och klaga på min rygg.... :P

RSS 2.0