Shoppingtillfälle

Gör ju ingen ära i att vara nån slags modeblogg, är ju ingen idé liksom, men vill bara tipsa om att Ginatricot skaffat internetbutik! Kanske glädjer det mig mer än någon annan då jag alltid får en stark avsmak i munnen när jag tänker på att shoppa kläder i stan. Vet inte vad det är med mig. Det är ju meningen att shopping ska vara det bästa som finns för oss "tjejer". Suck, jag tror jag helt enkelt är för snål och villrådig när det gäller att göra såna där impulsinköp som det oftast blir. Får ångest av bara tanken...

Gjorde dock enligt mig ett kap i lördags då jag letade nått att styra ut mig till på fyllefesten. När jag kliver in på Gina så hänger då en klänning som jag beundrat kvällen innan i Idol då Anna hade på sig den. Köpte den och är supernöjd över att priset var rimligt. :)

Näe nu ska jag nog inte prata kläder någe mer på ett tag.



Anständig som faan...
Ett jävla fyllo

Oj så det blev

Om ni bara visste hur sliten jag är så skulle ni nog vilja ge mig en kram... Min kropp blir bara känsligare och känsligare för alkohol och trots att det verkligen inte blev för mycket igår så kunde jag knappt röra mig i morse utan att spy. Jag mådde redan på kvällen pyton och var tvungen att gå hem efter förfesten! I hällande spöregn och storm. Stackars Niklas och Erica som fick vara mina våldtäcktsvakter och lyssna på massa fylloprat haha Men de var kul så länge det varade, Jossan och Kickan är lite vrickade haha men tack för en skitkul kväll!

Nu är btw hela resan bokad till Oxord! Vilket härligt nyår det ska bli! :D

Jag hoppas alla har kommit ihåg att ställa om klockan!
Puss och kram / Anna

Vilken härlig lördagsmorgon!

Nu när jag skippar högskoleprovet :P

Ja ni hörde rätt! Good girl gone bad Anna Wrede struntade fullständigt i att göra det hon borde och beslöt sig för att njuta av en helgdag istället. Istället för 8 h av elände, oro och press så vaknade jag av att solen strålade in i sovrummet, kroppen helt utvilad och en hel dag av shopping, slappande och fest väntande på mig. Tihi, va skönt :D Because I'm worth it...


Händiga Anna

Idag har jag varit xtra produktiv och faktiskt sytt en hundscarf! Jag valde ett lite juligt tyg i skotskrutigt rött så Ceasar ev kan ha den på julafton. :) Har förövrgt varit på skolan för en föreläsning idag och vi håller otroligt nog på med något riktigt intressant just nu! Nämligen fysiologi som jag nyss läste på gymnasiet så jag känner att jag verkligen kan hänga med. Äntligen lol!

Den här veckan har N och jag en slags husmanskost vecka och idag slog vi på stort med ärtsoppa och ugnspannkaka. Även om maträtterna kan kännas mäktiga så måste jag säga att det har varit ett väldigt bra sätt att hålla sötsuget borta. Är även väldigt glad över den nyinförskaffade råsaftscentrifugen och jag sitter nu och njuter av en hemmagjord färskpressad apelsin och mangojuice ;) Känn på den du!

Nu ska jag sova och det tycker jag ni också ska göra!

Godnatt!

Ps. Grattis Sofia till lägenheten! d.s.

Pigg som en lärka

Nu är jag så gott som frisk igen! Ville bara att hela världen skulle veta det :P Det enda lilla snedsteget var gårdagen när Niklas och jag kom på att vi skulle göra en cykelutflykt i det fina höstvädret. Det dröjde dock inte länge förän solen hade gått ner och kylan satte igång ordentligt. Jag höll på att frysa ihjäl och fick värsta nackspärren och febern och fick gå och lägga mig direkt när jag kom in. Tur nog så märker jag inte av någnting idag :D

Måste nu skvallra om den bästa nyheten på länge! Vi har nu bokat hotell och del av resan. Det är nämligen så att vi ska fira nyår i Oxford i år!!! Så jävla spännande och jag längtar så otroligt. Det verkar så fantastiskt vackert där och väldigt mysigt att spendera en högtid på. 

Har även blivit väldigt sugen på jul. Det är nog bäst att börja med julklapparna redan nu för en gångs skull!

Ja men allt som allt är jag på ett toppenhumör. Hur är det med er alla?

/ANNA






Varning! Läs ej om du är känslig för gnäll!

Ja jag kan ju liksom inte låta bli. Min lilla förkylning gick som helt plötsligt till värsta influensan med feber, kräkningar, ledvärk mm mm. Bläää! Orkar som inte mer. Och allt blir inte bättre av att jag har tenta på fredag! Inte som om jag kommer kunna klara den men ändå. En extra orsak till ångest och oro liksom!

Ni skulle föresten se min lägenhet! Den ser förjävlig ut. Jag bara önskar jag orkade kliva upp ur soffhelvetet så jag kunde dra runt lite med dammsugaren så skulle det kännas bättre. För hallå, min lägenhet är så smutsig så att igår när jag skulle ta upp Winston (vår lilla kattunge) från golvet så märkte jag att jag istället höll i ett stort äcklig dammtussmonster! Huvva, pedanten i mig skriker.

Jag säger då bara en sak till er alla: passa er för influensan.


I am a smittens kitten

Ja gott folk, efter helgens bravader och en riktig genomkörare på IKSU i måndags så har jag drabbats av en äcklig förkylning lr möjligen halsinfektion. Så nu är det synd om mig och alla är välkomna med sin sympati och helst nån slags present lr godis...:P Har en urgullig pojkvän dock som tar så bra hand om mig så jag ska nog inte klaga.  Fast jag blev rätt upprörd idag när jag efter en hel dags konstant tvtittande (sappande på hög nivå) upptäckte att det fanns absolut ingenting att se på tv! Efter lite panikångest och några halstabletter fick jag dock syn på datorn, slog mig för huvudet, och insåg att jag varit en idiot som inte insett all oändlig underhållning som finns på min lilla bärbara. OMG liksom tänkte jag men nu så här efter 5 min vid tangentbordet så undrar jag; var finns all den där fantastiska underhållningen som ska ge mittt liv lite innehåll igen?? Jag kan då inte hitta de så nu funderar jag seriöst att gå och lägga mig, lr ännu värre, läsa kurslitteratur... Ve och fasa.





Huzzha!

Tänk nu är det snart helg! Den här veckan gick som smort asså! Och till helgen blir det partay för hela slanten :P

Det börjar med en mjukstart imogon då, tror det lr ej, Niklas och jag ska fira 1 årsdag! Vi har varit ihop lite längre men ingen av oss kommer ihåg vilket datum så den här helgen fick duga bra haha. :) Först ska vi ut på kinarestaurang och sedan blir det bio. Mysigt vi ska ha det!!! :D

På lördag är det sittning för dietister och kostvetare på Epuben. Vi får trerätters inklusive dryck och temat är Alla är vi barn. Funderar fortfarande på vad jag ska styra ut mig till men det verkar som min balklänning ska komma till användning iaf en gång till ;)

Nu ska jag ta och träna lite smått (får inte träna för hårt pga tattoo) och sedan läsa lite kurslitteratur. Har spenderat kvällen ensam framför nya jättetv:n (42 tum!) och sett skräckmusikalen Sweeney Todd. Mycket blod och sång tillsammans, hur kan det slå fel liksom? Måste ha nån filmkväll snart för den här tvn är verkligen king att se film på! Hur som helst så ska jag sätta igång nu. jag hoppas ni uppför er! Pusspuss ;)

Dolly Parton frossa!!!








Regnet det bara öser ner

Ojoj, höstmyset infinner sig. Vi går mot mörkare tider och jag vill bara kura ihop mig under ett varmt täcke! Iaf idag som har varit mörk, kall och regnig och inte alls som de där soligt, vackra, friska höstdagarna som man nästan börjat bli bortskämd med. Jag tycker alltid det är så att man påverkas mycket utav vädret. Av lågtryck så blir man lite mer nedstämd och trött helt enkelt. Nu börjar jag nästan längta till vintern då allt blir så mycket ljusare igen! Men nog om väder.

Fortfarande supernöjd med den lilla röda pandan som nu mer sitter på min arm. Det har gjort jävligt ont och jag har knappt kunnat röra armen men det har varit värt det. Nu börjar man se tecken på att det läker och svullnaden har nästan gått ner helt! Tänk att min underarm var ungefär dubbelt så stor ett tag! Har iaf blivit mäkta inspirerad av tatueringar och kommit på flera nya tattoos att göra. Bl a en blomsterranka som ska växa från fotknölen och en bit upp för vaden med olika blommor i fina färger. Men jag lovar, jag ska lugna mig och låta det lite tid emellan varven. Man har hur som helst inte råd med något annat. ;)

För övrigt rullar plugget på men jag börjar känna pressen inför tentan den 17 okt. Bara 17 dagar kvar! Shit! Jag har bestämt mig för att dra fram den gamla ambitiösa perfektionist Anna ur garderoben och från och med nu strukturera upp mitt pluggande. Jag har faktiskt ägnat kvällen åt att skriva ut papper från gamla föreläsningar och tentor samt organiserat upp en mapp samt pennskrin. Jag känner mig nöjd med prestationen och tror att det här är ett stort steg på vägen för att klara godkänt på det största provet i mitt liv. :P (Förutom högskoleprovet då förstås som jag förövrigt ska göra åter igen nu i oktober... Oh My Lord...)

Jag hoppas ni alla har det bra och ni ska veta att jag tänker på er! Typ hela tiden faktiskt! :D

Nu tänkte jag lägga in en liten uppiggare till låt men de verkar inte funka så här har ni länken:

http://www.youtube.com/watch?v=1vxVyaYuGYE

Se den! Jag tycker det är så häftigt med bakgrundsdansarna!


RSS 2.0