Hej hopp!

Hur har ni det?! Äre varmt? :P

Snacka om att vi har haft en toppen semester! Livet på sommarstället blev helt underbart med hur mycket sol och bad som helst. Vi åkte båt till den vackraste platsen på jorden och levde loppan på loppisar. Vi vandrade i skog och mark men låg även ofta och lästa i hammocken. Fan va jag vill tillbaka! Nu har jag mycket bildmaterial att visa er men vi får se hur jag lägger upp det... Självklart måste jag visa mina fina loppisfynd :)

För tillfällen sitter jag i våran kvava och äckligt varma lägenhet och funderar på att sticka huvudet i frysen. Vi har alla fönster öppna men ända verkar luften stå stilla! Ni vill inte veta hur svetten bara rinner längs min rygg haha :P Ska sätta igång med några av mina projekt nu men återkommer som sagt med allt möjligt skojs! Hoppas ni har det riktigt mysigt i stugorna!

Kram Anna


Hundhimlen





Inblick 2




Fynd från en supermysig loppis utanför Långsele. I övre bilden smög jag även in en dikt jag tycker är fin. Förövrigt tog jag denna dag in årets första häggblomster. Hela hyreshuset doftade i flera dagar!

Semesterlalala

Nu var det dags att i ca 2,5 vecka njuta av livet! Fan vad jag ska träna! Det är nämligen det jag har saknat mest nu när jobbet tagit alla krafter man har haft. Funderar på en löprunda imorn bara för att bli varm i kläderna inför Övik. Läste btw att Blondinbella ska fira midsommar i Övik hos sin pojkvän... Lite roligt tyckte jag, men så intressant kanske det inte är haha. Iaf så blir det packardag imorgon också. Blir nog en hel del, och katten ska ju spendera veckorna hos min snälla mamma så honom ska vi ju skjutsa iväg. Näe nu ska jag nog skriva en lista inför morgondagen. Jag gillar listor. Organiserat ska det vara :P



Döbelns park, Umeå sommaren 2007, gympa i full gång! Foto: Niklas J Westerlund

Täfteå

Tänkte slänga in lite bilder från igår då vi var ett gäng som beslöt oss att besöka Täfteåfestivalen. Det var första gången för mig men jag har velat åka dit i åratal. Nu lockade Glesbyg´n så mycket att jag inte kunde hålla mig borta längre! Mysig stämning, för mycket mygg och lite väl kallt är väl ett bra sätt att sammanfatta kvällen på. Sofia var snäll och skjutsade men tyvärr använde jag min sugiga kamera så kvällens göra ej rättvisa här nedan... Men snygga är vi iaf ;)








Working girl


Så här såg det ut i måndags då Ceasar och jag tog en eftermiddagspromenad till Nydalasjön.
Jag tog med mig middagen bestående av en tortillawrap med kycklingbitar, ratatouille och halloumi.
Satt och lyssnade på vågornas skvalp, Ceasar tog några dopp och myste i solen.
En härlig dag för att ladda batterierna.

Resten av veckan har jag i princip bara jobbat men det känns helt okej med tanke på vad som komma skall! Snart far Niklas och jag ner till Övik för 2 veckors semester i familjens sommarstuga :) Sol, bad, löprundor, vandringar, läsning, mys och midsommar är saker jag verkligen ser fram emot. Man blir liksom glad att få en liten andpaus trots allt. Nu bryr jag mig inte om att jag kommer missa massa festivaler som jag velat gå på i sommar (storsjöyran t ex!) pga jobb utan jag är mycket nöjd med att få vila ut i lugn och ro. Som den tant jag är :P
Precis som vi konstaterade på jobbet idag, ålderns höst närmar sig för mig haha

En bra start på dagen



Frukosten ska ju vara dagens viktigaste mål och hur ofta har man inte fått höra "ät frukost som en kung, lunch som en prins..." osv?  Samtidigt så varierar vi nästan aldrig det målet? Samma gamla fralla år ut och år in. Jag älskar verkligen frukostmat och här ovan så ser ni en havre och quinoagröt med hallon, blåbär och hasselnötter. Till det brukar jag använda havremjölk. Perfekt innan eller efter träning och snacka om att man får energi som håller sig fram till lunch! Kaffet är bra om du tänkt träna efteråt eftersom det sätter fart på kroppen och ökar fettförbränningen. Ja det var mitt lilla tips! Kommer säkert mera!


Inblick



En liten kitschbild från vår lägenhet. Tänkte starta en liten serie med bilder från my crib. Först ut är min lilla porslinsstaty som min mamma hittade på en bortglömd soptipp för några år sedan. Fantastiskt vilket fynd tyckte jag! :P

Summer time - living is easy



Shit va tiden går snabbt! När det väl börjar ljusna så går det sedan i en hujedanes fart!
Helgen var minst sagt händelserik och man blev en aning sliten ;). Ska se om jag kommer slänga in ett par bilder...
Har förresten himla många bilder att visa er! Nu när jag inte hunnit skriva så många inlägg så finns det så många idéer att ni kommer ha mycket att se fram emot i sommar! Jag har dessutom börjat sno Niklas kamera och hoppas bloggen kommer prydas oftare av egenhändigt fixade foton som t ex den här ovan... Riktigt kul när man har "the real deal" att fota och sedan redigera  med :P Nu ska jag umgås med mina nära! Hoppas ni lever och har det bra :)

RSS 2.0