Can u beee anymore gay??

Visst jag är lite schleten men nu är projektet fixat! Men den härliga känslan komer nog inte riktigt infinna sig förän efter projektredovisningen imorgon... Jag är btw ensam hemma den här veckan nu eftersom Nadia for hem till Piteå för långledigt över första majhelgen. Undra vad jag ska hitta på för skoj nu då? Jobba antagligen.

Ja för imorgon är faktiskt första riktiga arbetspasset på Display och det ska bli roligt att se hur det går. Ännu roligare om jag tjänar mycket pengar :D Apropå tjäna pengar så jobbar stackars jag faktiskt på valborgskvällen... Niklas och jag som hade planerat värsta mysiga firandet :( Ingen brasa för Anna i år. Om inte frityroljan fattar eld lr nått då :P

Jag kan ju trösta mig med att på fredag bär det iväg till IKEA, Sundsvall med Niklas och hans familj. Hoppas jag har pengar till att köpa mig något! :)

Nu är jag alldeles för trött för mitt eget bästa... Godnatt i förskott.
/ANNA
image158

OK, may I ask u a question?

Seems u already have my boy, but u may ask another...

Varför går tiden så snabbt hela tiden?
Jag hinner fan inte med mig själv ens! Skola, skola, jobb, jobb, jobb. Skola, skola, jobb, pojkvän, hund, städa, träna jobb mm. mm....

Tur att mitt projektarbete handlar om stresshantering!

I onsdags var det som sagt mitt sista pass på Online iaf och det känns väldigt veird att jag imorgon inte kommer att jobba mitt näst intill obligatoriska söndagspass där. Saknar redan "lön varje fredag" samt hetsiga säljcoacher :P Men trots det så tror jag väldigt mycket på min nya arbetsplats Display och Frasses duger absolut det också.

I förrgår fick jag min klänning!  Passade precis och jag är jättenöjd :D Niklas och jag har även fått plats i en rosa Cadillac så nu åker man även flott då.


Happy earth day!

Helt sanslöst.
Nu är det bara 50 dagar kvar av min gymnasietid och det ska ikväll firas hos Terése med pompa och ståt, tillsammans med kubb, sprit och rapakalja. :P

Idag har btw varit jättekonstig. Imorse kunde jag knappt stå på benen då jag vaknade och hela dan har gått åt att vila typ. Jag är en riktig svaging! Måste dock börja peppa nu så jag orkar med kvällen och inte nog med morgondagen då det sista passet på Online ska genomföras! Det känns mer konstigt än bra. :S

Hoppas min klänning kommer idag!

image156

On a plane

Jajjemensan, nu äre fixat! Idag köpte jag biljetter till balen åt hela bunten känns det som. Det känns asbra att klänningen också är fixad (den som ni kan se nedan), nu fattas bara snygga skor till och en fin liten kuvertväska. Vi fick även en litet häfte med vett och etikett regler som jag nog måste läsa igenom lite noggrannare. Sånt hyfs fick ju aldrig jag lära mig haha :P

Sitter och njuter av Oatly havreglass tillsammans med lite russin nu när allt känns så somrigt utomhus. Träningsschemat säger valfri aktivitet och det känns som om en liten löprunda skulle sitta fin fint. Alternativt ett yogapass om jag känner för det. Längtar dock IKSU-kort som jag nog ska skaffa i juni. Tänk vad kul med gym, simning och gruppträning allt-i-ett!

Jaja, slut för idag, tack för idag.

image155

Denna till bal eller studenten

image151

Ju mer man får veta dess då mer vill man göra...

Gårdagen var kung! De måste vi göra fler gånger! :p

Ja de blev faktiskt en riktigt trevlig kväll med goaste drinkarna på ett lugnt och skönt Rött. Kvällen slutade rätt så tidigt dock med tanke på att vissa är ju workaholics och var tvungen att tjäna pengar morgonen efter (och då syftar jag på mig själv alltså).

Nu sitter jag, äntligen hemkommen, och förbereder mig för en kväll fylld av läxor samtidigt som jag tycker synd om mig själv för de tre stora brännsårsblåsorna på min hand som uppkom tidigare idag. Jäkla stekskrapa...

Någon som vill ha en kryssning till Helsingfors btw? Jag fick en gratis från Kicks för en tid sen men tyvärr måste man vara 21 år! Bara att anmäla intresse här.

Jaja, iaf så tycker jag att alla ska ha en riktigt trevlig lördagskväll, nog med det. :P

image150

Fredag is friday

Tjohooo! Nu äre äntligen dags för helg och jag peppar fint väder, jobb och träning! Ikväll ser det ut att bli utedags på Rött med klassen, härligt med lite chill och öl :D Det fina vädret forsätter med sin uppföljare idag och jag njuter av fulla drag. Har även funderat på varför jag är så svensk och alltid måste skriva om vädret i min blogg, men så är det, kulturell påverkan är inte att bortse ifrån...

Men att jag å andra sidan ens har en blogg är ju inte så svenskt. Det formligen skriker ju titta på mig, titta på mig! Så åt fanders med jantelagen men försök ändå behålla det typisk svenska. Får man säga så? Utan att vara nationalist menar jag. Tur för er orkar jag inte hålla värsta diskussionen nu utan håller mig till just "quickfix".

Nu måste jag faktiskt ta och beställa kläder tror jag! Shoppingbegäret tar över! AAAaaaaAAAAaaaaAAAA!!!

 
image147



Onsdag idag

Fint väder och jag har spring i benen! Får se vad jag använder den här nyvunna energin till men iaf så ska jag till Diplay idag och få lite inskolning i hur jobbet fungerar där. Schpännande! :) Kanske ska man städa? Lr varför inte göra läxor? :P Det måste vara den där pannkakstårtan som jag och Niklas gjorde igår.  Fan va snygg den blev! Sen såg vi I am Legend också, vilket var en väldigt sorglig film men den kom som aldrig någon vart så den får inte så höga poäng av mig.


Pettson och Findus när de gör pannkakstårta (det var av dem jag fick inspirationen):

image140

Utbildning = framtid?

Hajhaj, idag är det sista dagen för anmälning till högskola och universitet och jag sitter för närvarande och försöker komma på nån utbildning jag är intresserad av och råkar ha glömt. Så mycket att välja på och jag skulle kunna tänka mig läsa så himla mycket! Dietist är ju första valet men börjar inte förän till våren så nu börjar tankarna fara till massa annat. Tur att jag har hela livet framför mig men ändå, jag vill börja plugga på en gång!

Idag fick jag btw min första lön från Frasses! Riktigt kul om det inte varit för att jag imorse fick elräkningen också... Så var det med den lönen.

Nu är jag så trött på datorn men ska väl sitta en liten stund till för att kika på lite resmål. Just nu lutar det åt Tunisien lr Kreta fast det spelar egentligen ingen roll. Jag vill ha soool!!!!

/ANNA

Bilder från fansmännens besök (jag gillar att at kort när folk äter :P)


               

Tråkigt väder hör'ni!

Tröttheten sprider sig och just nu känner jag mig halvt förlamad. Fått nån slags magsjuka också men om några timmar är det dags att jobba igen! Men ni kan vara lugna, jag ska inte jobba på Frasses och så vitt jag vet så smittas man inte via telefon. :P

Längtar varmare regioner nu när jag tittar ut genom fönstret och bara ser grå, snöig och trist vardag. Det verkar dock bli en resa utomlands i slutet av maj/början av juni och jag kan inte låta bli att tycka att jag förtjänar det. Just nu lutar det åt Tunisien men vem vet vart vi för kosan tillslut. Billigt och soligt är kriterierna!

Nu har iaf min mamma fått veta att det blir cellgiftbehandling mot cancern så just nu är det väl lite deppigt men jag tycker ändå det är bra att hon blir ordentligt frisk. Dock kommer nog sommaren vara lite jobbig för henne och även för oss runt omkring. Hoppas allt slutar väl.

Näe nu ska jag nog ta och laga lite mat för att testa om jag får behålla den lr inte :P Samtidigt ska jag nog plugga lite monteringsanvisningar för Frasses hamburgare, för jag tycker man ska vara seriös... höhö.

Ha de!


Livin the high life

Galet hur svårt det kan vara att bara sätta sig ner och skriva ett sketet litet gästboksinlägg! Ibland hinner man verkligen inte med sig och visst är det så att bloggningen faktiskt inte är högsta prioritet. Men det är kul och jag hoppas att jag också ska hinna få till utseendet på sidan som för tillfället är tråkig med stort T.

Jobbar hårt för tillfället och det skulle vara lite kul om det också visade sig i plånboken eftersom jag är så shoppingsugen! Terese tipsade om värsta bästa amerikanska sidan som heter www.gojane.com och det fanns så mycket snyggt och billigt så jag får damp! Hittade en så assnygg balklänning att jag bara vill slänga ut den gamla och låtsas som om jag aldrig köpt den. Snygga billiga skor också! Någon som vill vara med och dela på frakten? ;) :)

Den här klänningen för ca 420 kr:

image127

VILL HAAAAAAAAAAAA!

image128


Schpänningen är oliiidlig

Imorgon är det högskoleprov och jag gör nog bäst i att gå och lägga mig nu så att jag är pigg och fräsch för det längsta provet i mitt livs historia. Dock har jag ju blivit "uppmanad" att skriva vilka saker jag tycker om  som börjar på B. Vilket jag först vill säga är mycket svårt eftersom det enda jag kommer på är typ bajs och brännvin. Och gillar jag bajs? näe. Lr iofs, det är nog en hatkärlek. Men iaf:

Banan - en gul avlång frukt med en mycket söt smak. Gott som godis och gör en pigg!

Billy Elliot - en satans feel good movie som jag bara älskar och inte kan få nog utav.

Bra vänner - utan såna här kommer du inte långt i livet säger jag bara. :p

Nöjd nu Sofia?

och om det nu är meningen att jag ska be någon annan att beskriva vad denne person gillar som börjar på C så tycker jag att denne någon ska bli Lovisa. Påminn henne om du ser henne!

Trevlig helg! /ANNNNNNNAAAAAA


Japp nu börjar saker funka igen,...

...även utanför bloggen. Tänkte inte skriva så mycket mer än att ikväll kommer fransmännen vi hälsade på för ungefär exakt ett år sen. Jag tänker dock inte närvara vid ankomsten men ni får väl höra sen hur det går med min knaggliga franska och fransmän som knappt behärskar engelska. håhå, det kommer bli intressant :P "Je suis un bleu canard..."

För att ge mitt eget lilla shoppingtips så ber jag er spana in ICA´s nya ekologiska varumärke som både har ett väldigt bra pris samt ett tydligt utseende som syns. Jättebra och enkelt om man vill vara lite hälsosam mot naturen men ändå inte bränna sönder innehållet i plånboken.
image126

RSS 2.0