Middagstips

Testade ett supergott GI recept idag som jag tänkte dela med mig av:

Kyckling med spenatpasta och fetaost (4 port)

250 g fusilli fullkorn
150 g djupfryst hackad spenat
250 g grillad kyckling
1 stor gul lök
1 röd paprika
rapsolja
mineralsalt och peppar
körsbärstomater
100 g mager fetaost

Koka pastan och blanda med tinat spenat. Salta och peppra.

Skala och hacka lök, skär kycklingen och paprikan i tärningar. Fräs alltsammans i rapsolja några minuter  och salta och peppra.

Blanda ner spenatpastan och värm upp det tillsammans.

Servera med körsbärstomater och smulad fetaost överst.

Så himla gott! Gillar alla ingredienser i denna rätt! Om du vill ha ett vegetariskt alt. så är det bara att ta till qournfilén!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0