Nytt inlägg

Äntligen! Har gått en hel vecka sen sist och man kan ju säga att det har varit fullt upp. Påsken firade vi hos min mormor som sagt och de har varit superväder, mycket god mat och mycket gott godis. Vi har gått långa promenader i skogen varje dag och hundarna har verkligen fått ha en härlig semester! Turbo har fått extra miljöträning tack vare tjocka släkten och alla påskkärringar :P. Vi besökte min morbrors bondgård och Turbo fick träffa både kossor och häst och han fick sitta och titta på när dom höll nån slags hundkurs på brukshundsklubben. De har varit superkul men vi var rätt så glada för att få komma hem sen också haha. Borta bra men hemma bäst.

Förövrigt så har mina ryggproblem blivit värre och värre. Vet inte vad man kan göra åt det men snart står jag inte ut med att gå runt och ha ont HELA tiden. Nån som har någon bra idé?

Nu ska jag fortsätta med socialpsykologin och hoppas komma igång med bloggandet igen. Mer bilder ska bli!


Kommentarer
Postat av: Ellen

Ta dig till vårdcentralen. Om du har tur skickar dem dig till någon specialist...

2009-04-15 @ 14:35:35
URL: http://cascadeis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du veta nåt mystiskt? Efter att jag pratade med dig fick jag också ont i ländryggen. Det har gått över nu i alla fall. Kanske var det bara sympatismärtor :p

2009-04-15 @ 19:10:50
Postat av: Ida Forsgren

Börja simma. Det är så himla bra träning för att stärka ryggen, och speciellt ländryggen. Kan ju faktiskt vara att du har ont där bara för att du inte är stark nog. Prova få dig själv en ordentlig massage också för att få bort eventuella muskelknutar. :) Hälsningar från Ida och Nova i Jokkmokk. Hoppas Det går bra med Tubbe Turbo!

2009-04-15 @ 20:52:28
URL: http://idaforsgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0