Some Unholy War

Den här helgen har varit urskön! Kunde inte varit bättre med vädret, klipporna, havet, sällskapet, maten och stämningen! Hujeda mig vad jag skulle vilja stanna där hela sommaren! Om jag kunde konservera min midsommar på burk så skulle ni alla få prova på den! Haha, så bra var det!

Nu hoppas jag dessutom att det inte är långt tills jag flyttar, det skulle gjort saker mycket lättare om man fick få iväg allt härifrån, städa klart och sen få slappna av. Ska då även börja fila på mitt träningsschema eftersom jag vill ha en liten deffperiod nu så man kommer in i det tills hösten. Funderar nämligen på att springa nått lopp nästa år. Få se om det blir Stckhlm marathon lr vad det blir.

Sedan tycker jag att folk borde bli lite mer uppmuntrande gällande mitt yrkesval. Allt jag typ får höra är hur dåligt dietister tjänar och hur svårt det är att få jobb, att det inte är ett framtidsyrke och att jag hellre borde bli jursit eller ekonom lr nått skit. Nu tänker jag ju självfallet inte lyssna på något sådant eftersom jag verkligen ser fram emot mitt yrke med entusiasmen som jag tror behövs för att klara sig som egenföretagare inom den branschen. Dessutom tycker inte jag att pengarna är dte allra viktigaste. Självklart en fördel men det är mest för att vi i sverige sätter all livskvalité till vår fritid och inte tänker på vad vi utsätter oss för för de ynka slantar vi knegar ihop. Näe nu tänker jag för en gångs skull vara lite rebellisk och göra vad jag vill med den tid som blivit utsatt för mig denna jord. Så det så!

Kommentarer
Postat av: Erica

Of course ska du göra som du själv vill. De där med att vad man tjänar som dietist har jag ingen aning om och tänker inte uttala mig om men jag tror de kommer bli vanligar med dietister m.m. så kör hårt på de du! =) Föressten är de svårt att få jobb i nästan allt känns de som, typ hög konkurenns men satsar man inte så når man ju inte toppen! :) De är kul att du hittat något du känner att du vill hålla på med, själv går man här som en förvirrad höna och har inte hittat något arbete som klickar, jag absolut inte vad jag vill göra, börja få panik. Snart är jag väl 40 och vet fortfarande inte vad jag vill. Kram på dig gumman!

2008-06-22 @ 20:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0