Spaweekend + skräckis = grrreat!

Lördag morgon tog finfrämmat  Erica och jag en skön men kall promenad med hundis och drog sedan till solariumet. Så himla skönt med värme! Jag ville inte kliva upp när tiden var slut, tyvärr släcktes ju lamporna så man var ju tvungen haha. Därefter hyrde vi film på Hemmakväll och shoppade lite ingredienser till tacos och gick hem.

Efter mumsiga tacos så satte vi på oss ansiktsmasken och de obligatoriska gurkorna på ögonen. Därefter följde 15 min avslappning och sen uppfräschande dusch med nyinköpta Gliss Nutritive Oil treatment. Funkade asbra på långt hår säger jag bara!

Hyrfilmen blev Black Sheep och jag vet inte om nån har hört talas om den men det var en riktigt störd film. Det handlar om genmanipulerade får som är köttätande och aggressiva. När de biter andra får och människor förvandlas fåren också till köttätande och människor till fårmonster. Riktigt rolig stundvis, kanske för att skådespeleriet liknade ett skämt många gånger men jag satt mest äcklad och förundrad över att man seriöst påstår att detta ska bli den nästa stora kultfilmen. Värd att se dock om man inte är orolig för att evigt bli skräckslagen när ett får dyker upp och kollar på en med sina små runda ögon och verkar sikta mot strupen. (Kan väl erkänna att jag blev rädd några ggr då :P)


image81

Kommentarer
Postat av: sanna

haha den där vill ja se ;)

2008-02-09 @ 12:25:05
URL: http://trottoarblomma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0