Jag äter knäck och tänder ljus

I fredags såg vi som sagt Guldkompassen och med tanke på att jag är väldigt svag för koncept där det är barnen som räddar dagen så gillade jag den faktiskt. Det var t o m lite skönt att det för en gång skull var en saga som inte bara var fullproppad med parodi och cyniskhet utan som faktiskt var lite pretentiös... Jag har tyvärr inte läst böckerna och det var lite jobbigt att de delat upp filmerna i en serie. Men vad gör man inte för ultimat vinst?

Jag har dessutom för första gången sett 300 i helgen. Jag förstår tanken med filmen och jag tycker den var ytterst välgjord men, det kommer alltid ett men, som de flesta "konststycken" så kan den lätt bli lite tråkig. Det var dessutom en riktigt "killig" film så det är visst inte meningen att jag ska gilla den även om jag skulle vilja. För det fanns ju faktiskt många snygga män med snygga kroppar i den ändå... Och det är ju alltid ett plus. :)

Förövrigt blev knäcken mjuk och bra, Niklas såg gullig ut i sitt förkläde, Lovis sket inne flera gånger och min Zen Stone har verkligen riktigt bra ljud! Nu återstår bara jobb och städning så är helgen komplett :D

Glad tredje advent!

/Anna


image6







Kommentarer
Postat av: Erica

Anna varför lägger du alltid in den där porno bilden för! :)

2007-12-16 @ 13:01:01
URL: http://chiqoulette.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0