Morning less broken
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag drar iväg till skolan.
Idag ska vi nämligen få en föreläsning av människor från Svenskt Kött.
Ska bli intressant att höra vad de har att säga.
Kanske blir det en massa tillagningstekniker eller så blir det bara en massa propaganda över hur bra kött är...
Vi får la se.
Till lunch idag äter jag boveteplättar med bär och banan.
Bovete gör plättarna både matigare och nyttigare.
Här är receptet för 1-2 port:
5 msk bovetemjöl
1/2 tsk salt
1 1/2 dl mjölk alt havredryck
1 ägg
Blanda mjöl och salt, tillsätt mjölk. Vispa ut ägget och rör ner. Stek i olja eller smör.
servera med t ex bär och keso.
Idag ska vi nämligen få en föreläsning av människor från Svenskt Kött.
Ska bli intressant att höra vad de har att säga.
Kanske blir det en massa tillagningstekniker eller så blir det bara en massa propaganda över hur bra kött är...
Vi får la se.
Till lunch idag äter jag boveteplättar med bär och banan.
Bovete gör plättarna både matigare och nyttigare.
Här är receptet för 1-2 port:
5 msk bovetemjöl
1/2 tsk salt
1 1/2 dl mjölk alt havredryck
1 ägg
Blanda mjöl och salt, tillsätt mjölk. Vispa ut ägget och rör ner. Stek i olja eller smör.
servera med t ex bär och keso.
Kommentarer
Trackback