Sofias hallonmuffins (8 st stora)
100 g smör
3 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl
2,25 dl råsocker
3 tsk bakpulver
1 ägg
2,5 dl mjölk
frusna hallon
havregryn
solrosfrön
Smält smör och blanda de torra ingredienserna.
Vispa ägg och blanda i mjölk och det smälta smöret.
Häll i äggblandningen i de torra ingredienserna och rör försiktigt. Rör ner hallonen.
Fördela i stora muffinsformar och strö havregryn och solrosfrön över muffinsarna.
Grädda 180 grader, ca 25 min.
Godaste man ätit på länge.
3 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl
2,25 dl råsocker
3 tsk bakpulver
1 ägg
2,5 dl mjölk
frusna hallon
havregryn
solrosfrön
Smält smör och blanda de torra ingredienserna.
Vispa ägg och blanda i mjölk och det smälta smöret.
Häll i äggblandningen i de torra ingredienserna och rör försiktigt. Rör ner hallonen.
Fördela i stora muffinsformar och strö havregryn och solrosfrön över muffinsarna.
Grädda 180 grader, ca 25 min.
Godaste man ätit på länge.
Kommentarer
Trackback