Middagstips
Testade ett supergott GI recept idag som jag tänkte dela med mig av:
Kyckling med spenatpasta och fetaost (4 port)
250 g fusilli fullkorn
150 g djupfryst hackad spenat
250 g grillad kyckling
1 stor gul lök
1 röd paprika
rapsolja
mineralsalt och peppar
körsbärstomater
100 g mager fetaost
Koka pastan och blanda med tinat spenat. Salta och peppra.
Skala och hacka lök, skär kycklingen och paprikan i tärningar. Fräs alltsammans i rapsolja några minuter och salta och peppra.
Blanda ner spenatpastan och värm upp det tillsammans.
Servera med körsbärstomater och smulad fetaost överst.
Så himla gott! Gillar alla ingredienser i denna rätt! Om du vill ha ett vegetariskt alt. så är det bara att ta till qournfilén!
Kyckling med spenatpasta och fetaost (4 port)
250 g fusilli fullkorn
150 g djupfryst hackad spenat
250 g grillad kyckling
1 stor gul lök
1 röd paprika
rapsolja
mineralsalt och peppar
körsbärstomater
100 g mager fetaost
Koka pastan och blanda med tinat spenat. Salta och peppra.
Skala och hacka lök, skär kycklingen och paprikan i tärningar. Fräs alltsammans i rapsolja några minuter och salta och peppra.
Blanda ner spenatpastan och värm upp det tillsammans.
Servera med körsbärstomater och smulad fetaost överst.
Så himla gott! Gillar alla ingredienser i denna rätt! Om du vill ha ett vegetariskt alt. så är det bara att ta till qournfilén!
Kommentarer
Trackback