Middagstips
Nytt GI-middagstips! Ville göra en nyttigare version av Niklas favorit, korvstroganoff. Använde mig av Icas Gott liv Chorizo för att få lite fyr i grytan och göra den annars så tråkiga rätten lite roligare.
Korvgryta med vita bönor och pasta 4 port
1 rödlök
1 halv påse frysta wookgrönsaker (classic)
1 pressad vitlöksklyfta
5 dl vatten
2 dl fusilli fullkorn
1 burk krossade tomater
salt och peppar
1 burk stora vita bönor
300g mager korv (max 12% fett)
Skala och hacka lök. Fräs grönsakerna och löken med vitlöken i några minuter.
Tillsätt vatten, pasta och krossade tomater och låt koka enligt pastans anvisningar.
Vänd ner avrunna bönor och korven skuren i bitar. Låt värmas upp.
Krydda efter smak och huvud. Jag gillar att tillsätta lite paprikapulver och chili för att göra det lite hot! Mums!
Korvgryta med vita bönor och pasta 4 port
1 rödlök
1 halv påse frysta wookgrönsaker (classic)
1 pressad vitlöksklyfta
5 dl vatten
2 dl fusilli fullkorn
1 burk krossade tomater
salt och peppar
1 burk stora vita bönor
300g mager korv (max 12% fett)
Skala och hacka lök. Fräs grönsakerna och löken med vitlöken i några minuter.
Tillsätt vatten, pasta och krossade tomater och låt koka enligt pastans anvisningar.
Vänd ner avrunna bönor och korven skuren i bitar. Låt värmas upp.
Krydda efter smak och huvud. Jag gillar att tillsätta lite paprikapulver och chili för att göra det lite hot! Mums!
Kommentarer
Trackback